"Ha valaki odaadja a szívét neked, vigyázz rá, mert te sem szeretnéd, ha a tiéd törnék össze!"

2012. április 10., kedd

Beszélgessünk :D

Sziasztok! :D

Újra itt. Arra gondoltam, hogy ha ti is benne lennétek, csinálhatnánk egy ilyen "beszélgetős bejegyzést".
Témának arra gondoltam, hogy lehetne az, hogy ki miért szeret írni, mikor szokott általában, és hasonlók. Na? :)
Lehet, hogy kicsit sablonos kérdés, de kíváncsi vagyok rá.
Szóval, akinek kedve van, az írjon ide bátran :)

Üdv.
Bonnie

3 megjegyzés:

Shelbe írta...

De örülök, hogy visszatértél :)
Miért szeretek írni? Igazából ezer meg ezer történetet simán megálmodnék, az írással van a nagyobb gond, de mikor adott hangulatba kerülök akkor minden simán megy. Jó érzés már magamban is visszaolvasni hogy jé, ezt én csináltam. A legjobb része pedig az lehet (amit még nem éltem át, mert csak most fogom elindítani az első komolyabb történetes blogomat, hogy a pozitív, dicsérő kommentek. De mindenféleképpen egy jó kikapcsolódás.

Artair McKnight írta...

Hali! :-)

Én azért szeretek írni, mert olyankor egészen más világba kerülök, és hát imádok saját világokat alkotni. Kicsit olyan, mint az álom, csak ezt tényleg tudom tudatosan alakítani. Ezenkívül azért is jó írni, mert lélekjavító terápia. :-D

Bonnie Bell írta...

Shelbe:
Igen, kikapcsolódásnak szerintem is nagyon jó :) És tényleg jó látni, hogy ha valamikor visszaolvasom a történeteket, vagy bármit, hogy ezt én csináltam.
És én is örülök, hogy itt vagyok :)

Artie:
Egyetértek veled is :D Az álmot nem feltétlenül tudod irányítani, de ezt úgy alakítod, ahogy akarod. Bár ugye van olyan, amikor azt mondják, hogy a történet alakítja magát, ő csak leírja, de mégis... az övé.